sas aresei to blog auto?

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011


Ενας Ιταλός απέκλεισε τη Νάπολι

ΕΘΝΟΣΠΟΡ 25/2/2011

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα Easy Read !
Οι παίχτες της Βιγιαρεάλ πανηγυρίζουν με τον Ρόσι
Οι παίχτες της Βιγιαρεάλ πανηγυρίζουν με τον Ρόσι
Ενας Ιταλός, ο Τζουζέπε Ρόσι καταδίκασε σ' αποκλεισμό τη Νάπολι από τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς στο 45' πέτυχε το γκολ της νίκης της Βιγιαρεάλ με 2-1 στο «Μαδριγάλ». Το πρώτο τέρμα για το «κίτρινο υποβρύχιο» σημείωσε ο Βραζιλιάνος Νίλμαρ (43').
Οι Ναπολιτάνοι προηγήθηκαν στο 18' με τον Σλοβάκο μέσο Μάρεκ Χάμσικ, ενώ στους πανηγυρισμούς των οπαδών κατέρρευσε το προστατευτικό κιγκλίδωμα! Περίπου, πενήντα Ιταλοί έπεσαν στο έδαφος, αλλά τραυματίστηκαν ελαφρά μόνο τρεις. Στο 66' ο Ουρουγουανός φορ της Νάπολι, Καβάνι, σούταρε στο δεξί κάθετο δοκάρι. Στην Αγία Πετρούπολη, η Ζενίτ κέρδισε τη Γιουνγκ Μπόις με 3-1 (Λάζοβιτς 41', Σέμακ 52', Σιρόκοφ 76'- Τζεμάλ 21').
Στο 92' ο Μπιενβενί σούταρε στο δεξί κάθετο δοκάρι για τους «Μπόις». Στο 92' ήρθε η πρόκριση για τους Ρέιντζερς, που απέσπασαν ισοπαλία 2-2 από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο «Ζοζέ Αλβαλάδε» με γκολ του Αμερικάνου Μορίς Εντού. Οι «Τζερς» προηγήθηκαν με τον Ντιούφ (20'), ενώ για τα «λιοντάρια της Λισαβόνας» σκόραραν οι Πέδρο Μέντες (42΄), Ντιαλό (83'). Στο χιονισμένο Κίεβο, η Ντινάμο συνέτριψε την Μπεσίκτας με 4-0 (Βουκόγιεβιτς 3', Γιαρμολένκο 55', Γκούσεβ 64', Σεβτσένκο 74'). Στο «Ανφιλντ», η Λίβερπουλ, με τον Κυργιάκο βασικό, λύγισε τη Σπάρτα Πράγας με 1-0 (Κάιτ 86').


«Προκλητική η απόφαση»

ΕΘΝΟΣΠΟΡ 25/2/2011

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα Easy Read !
Σισέ: Επιμένει να μηνύσει τον Μαρινάκη
Σισέ: Επιμένει να μηνύσει τον Μαρινάκη

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο ΠΑΟ μιλάει για πρόκληση, ο Σισέ μιλάει για παραμονή. Στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, στην οποία έχει προσφύγει για δυσφήμηση του αθλήματος, έχει εναποθέσει το «τριφύλλι» την ελπίδα για παραδειγματική τιμωρία του Ολυμπιακού και του προέδρου του Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς η επιβολή της ποινής μίας αγωνιστικής «κεκλεισμένων των θυρών» στον «ερυθρόλευκο» σύλλογο από την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, μόνο ως «χάδι» εκλήφθηκε στον ΠΑΟ, που σε ανακοίνωση αναφέρει: «Αποτελεί πρόκληση για το κοινό περί δικαίου αίσθημα.
Καταδεικνύει ότι κάτι στον τρόπο λειτουργίας και θεσμικής οργάνωσης του ποδοσφαίρου είναι τόσο λάθος που πρέπει να το αλλάξουμε αύριο κιόλας».
«Παραστάτης» της προσπάθειας του «τριφυλλιού» να αποδοθούν ευθύνες για τα επεισόδια που σημάδεψαν το ντέρμπι είναι ο Σισέ, ο οποίος ?πιθανώς? επηρεασμένος από τις εκδηλώσεις λατρείας του κόσμου δείχνει να ξανασκέφτεται την προειδοποίησή του ότι το καλοκαίρι θα φύγει από την Ελλάδα, όμως μένει αμετακίνητος ως προς τη θέση του να μηνύσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Τα στοιχεία της μήνυσης εκ μέρους του έχουν δοθεί σε δικηγορικό γραφείο και ίσως και σήμερα κατατεθεί.
Αλλωστε, ο Σισέ και οι Ζιλμπέρτο, Νίνης, Λέτο, Τζόρβας, Καραγκούνης, Κατσουράνης, αλλά και ο Φερέιρα στην προπόνηση της Τετάρτης έδωσαν καταθέσεις στους αστυνομικούς που τους επισκέφτηκαν, για όλα όσα έζησαν στο Καραϊσκάκη.
Τα «μέτωπα» που άνοιξε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τον Σισέ και τον ΠΑΟ επισκιάζουν αυτό της κάλυψης των 10 βαθμών από την κορυφή και ο Γάλλος φορ συναισθάνεται πρώτος την ευθύνη ανατροπής της βαθμολογίας και της ατμόσφαιρας.
Συγκεκριμένα, αναφέρει στο προσωπικό του μπλοκ: «Αγαπάω το ποδόσφαιρο και αυτός είναι ο λόγος που παίζω, όμως στις φωτογραφίες του παιχνιδιού φαίνεται πως αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Ο,τι έγινε, έγινε. Οι υπεύθυνοι θα πρέπει να πληρώσουν για τις πράξεις τους». Και εν συνεχεία βάζει τους αναγνώστες στο κλίμα του αυριανού αγώνα με τον Ατρόμητο: «Είμαστε διατεθειμένοι να επιβεβαιώσουμε τις καλές μας εμφανίσεις. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς που απομένουν. Ο Παναθηναϊκός είναι πάνω απ' όλα και είμαι υπερήφανος που φοράω τα χρώματα της ομάδας».
Στην ιστοσελίδα «aixmi.gr» o Σισέ συνεχίζει: «Μου είναι δύσκολο να πάρω θέση για ό,τι συνέβη στο ντέρμπι. Ισως γιατί πιστεύω πως θα δώσω αξία σε ανθρώπους που δεν την αξίζουν. Ανθρώπους που, για να περιγράψουν κάτι το διαφορετικό, χρησιμοποιούν ήχους ζώων. Κι απάντηση σε όλα αυτά είναι πάρτε τα παιδιά σας και πηγαίνετε στο γήπεδο».
Σε κανένα μήνυμά του δεν υπάρχει η αμετακίνητη θέση των προηγούμενων ημερών να φύγει, όμως απάντηση στο δίλημμά του ίσως βγάλει αύριο το βράδυ στο ΟΑΚΑ όπου ο κόσμος του ΠΑΟ προβλέπεται να δώσει «βροντερό παρών» ?γενική είσοδος 10 ευρώ? και ετοιμάζει να στείλει στον Σισέ ηχηρό μήνυμα παραμονής.
Αυτή την προσπάθεια την ξεκίνησαν πρώτα, όμως, τα παιδιά του «Ζάννειου ιδρύματος» που τον επισκέφτηκαν χθες στην προπόνηση και ξεδίπλωσαν ένα πανό που ανέφερε? «Τζιμπρίλ, είσαι ένας από εμάς. Μείνε μαζί μας. Παναθηναϊκός για πάντα».
Πάντως, ο Δημήτρης Γόντικας στις αλλεπάλληλες συναντήσεις που είχε χθες με συνδέσμους οπαδών ήταν κατηγορηματικός ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει ο Σισέ. Εχουμε ισχυρό συμβόλαιο». Ενώ ο μάνατζέρ του διέψευσε τα σενάρια περί συμφωνίας με την Μπλάκμπερν (ενδιαφέρεται και η Νιουκάστλ).
Και αν ο Σισέ μονοπωλεί το ενδιαφέρον των οπαδών, ο Δ. Γόντικας τους συνέστησε ηρεμία διαβεβαιώνοντάς τους πως η ΠΑΕ έχει ήδη ετοιμάσει τον φάκελο με τα στοιχεία του ντέρμπι και μαζί με τον Σισέ θα φθάσουν μέχρι τη FIFA, τους είπε αν είναι δυνατόν ούτε καπνογόνο να μην ανάψουν και κυρίως να περιφρουρήσουν το ΟΑΚΑ αποτρέποντας ενδεχόμενες προβοκάτσιες.
  • Στη Μλάντα Μπόλεσλαβ παραχωρήθηκε δανεικός έως τον Ιούνιο ο Ελίνι Δημούτσος.

Γροθιές και κλωτσιές τιμωρήθηκαν με χάδι

ΕΘΝΟΣΠΟΡ 25/2/2011

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα Easy Read !
Σύμφωνα με την υπερασπιστική γραμμή του Ολυμπιακού, τα επεισόδια μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κράτησαν 20 δευτερόλεπτα! (φωτογραφία: INTIMEsports)
Σύμφωνα με την υπερασπιστική γραμμή του Ολυμπιακού, τα επεισόδια μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κράτησαν 20 δευτερόλεπτα! (φωτογραφία: INTIMEsports)

Στον Βασίλη Τοροσίδη επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού πέντε αγωνιστικών για την αποβολή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Στον Βασίλη Τοροσίδη επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού πέντε αγωνιστικών για την αποβολή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποινή-πρόκληση μόλις μιας αγωνιστικής «κεκλεισμένων των θυρών» και πρόστιμο 140.000 ευρώ επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό (θα την εκτίσει κόντρα στον Εργοτέλη) για τα- εκτεταμένα όπως χαρακτηρίστηκαν- επεισόδια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Η απόφαση ελήφθη με ψήφους 2-1 (μειοψήφησε ο πρόεδρος Χ. Κλουκίνας που ήθελε δύο αγωνιστικές) και οι «ερυθρόλευκοι» θα ασκήσουν έφεση, τόσο για τη συγκεκριμένη ποινή, όσο και για εκείνη των πέντε αγωνιστικών στον Τοροσίδη. Επίσης, δίμηνη απαγόρευση στους αγωνιστικούς χώρους επιβλήθηκε στους Τ. Μητρόπουλο (γ.α) και Π. Μαρινάκη (μασέρ).
Στην απολογία τους (έγινε υπό τη διακριτική παρουσία δύο - τριών αστυνομικών!), οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν τα επεισόδια να κριθούν ως «μεμονωμένα περιστατικά», κατηγόρησαν τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα πως «βασίστηκε σε δημοσιεύματα αντιολυμπιακών εφημερίδων» και απευθυνόμενοι προς την επιτροπή αναρωτήθηκαν: «γιατί δεν καλέσατε τους τέσσερις παίχτες του Παναθηναϊκού που κατέβηκαν από το πούλμαν και δίχως λόγο πήγαν να συγκρουστούν;».
Ο δικηγόρος των Πειραιωτών Θ. Γιαννίκος υπογράμμισε πως «ό,τι συνέβη κράτησε 20'', τα μακρύτερα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. O ποδοσφαιρικός εισαγγελέας τα χαρακτήρισε με "πρωτοφανή αγριότητα", αλλά τραυματισμοί δεν προκύπτουν από πουθενά. Δεν ήταν μια νύχτα κόλασης».
Πραγματικά περιστατικά
Ο έτερος δικηγόρος Γ. Βούλτσης υποστήριξε πως «ο Ολυμπιακός δεν ζητάει εύνοια, παρά δίκη βάσει των πραγματικών περιστατικών, κι όχι με γνώμονα το δημόσιο αίσθημα». Μάλιστα, επικαλέστηκε τέσσερα δεδικασμένα, στα οποία επιβλήθηκε ποινή μιας αγωνιστικής, ενώ προβλήθηκαν τρία (μονταρισμένα) βίντεο από τα επεισόδια. Σ’ αυτά φαίνεται ο Σισέ να προστατεύεται από παράγοντες του Ολυμπιακού, αλλά και να χτυπά οπαδό. Ομοίως περιστατικά με Τζόρβα, Γκουβού, Καντέ. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Γ. Μώραλης υπογράμμισε πως «εισήλθαν αρκετοί φίλαθλοι -κακώς- για να πανηγυρίσουν. Ομως, όφειλαν και οι αθλητές να κατευθυνθούν γρήγορα προς τα αποδυτήρια. Μας διέφυγε το συμβάν». Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Β. Μαρινάκης θα απολογηθεί στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ την προσεχή Πέμπτη.
Από την άλλη, ο Σ. Ριέρα για τη βιαιοπραγία του εις βάρος του Καφέ στο ματς με την ΑΕΚ επιβλήθηκε «καμπάνα» τριών αγωνιστικών. Στην απολογία του ο Ισπανός μέσος επισήμανε: «Εχω ήσυχη τη συνείδησή μου. Τον ακούμπησα όντως. Ομως, ήθελα να ζητήσω εξηγήσεις, καθώς από την πρώτη στιγμή είχε υβριστική συμπεριφορά. Δεν είχα πρόβλημα μόνο εγώ, αλλά και οι συμπαίχτες μου», δήλωσε ο Ισπανός μέσος. Ο δικηγόρος των «κυανέρυθρων» Γ. Καραμηνάς τόνισε πως «ο βοηθός είδε τη φάση και έκρινε ότι δεν έπρεπε να ειδοποιήσει τον διαιτητή. Δεν πρέπει να ληφθεί υπόψη το βίντεο, παρά μόνο το φ.α. Ισως κάνει κίνηση ο Καφές και το χέρι αντί να πάει στην πλάτη, πάει στο κεφάλι!».
Φραστική επίθεση στον Γκαγκάτση
Ξινή βγήκε η συνήθεια στον Βασίλη Γκαγκάτση... Το βράδυ της Τετάρτης, όπως συνηθίζει, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ πήγε να παίξει μπάλα στα γήπεδα «5Χ5» που διατηρούν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Νίκος Σαργκάνης και Ηλίας Μπέριος. Ξαφνικά βρέθηκαν στον χώρο περισσότερα απο 20 άτομα, που του επιτέθηκαν φραστικά, βρίζοντας τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ωστόσο σε καμία περίπτωση το επεισόδιο δεν επεκτάθηκε. Ο ίδιος ο Βασίλης Γκαγκάτσης δεν θέλησε να δώσει καμία συνέχεια στο θέμα, διότι κάτι τέτοιο θα αποτελούσε διαφήμιση για τους ανεγκέφαλους.
Αυτόγραφα και φωτογραφίες είχαν την τιμητική τους, με τους μικρούς και μεγάλους φίλους του τριφυλλιού να… ζαλίζουν τους αγαπημένους τους πρωταγωνιστές. Αυτοί πρόθυμοι και χαμογελαστοί δεν χάλασαν σε κανέναν χατίρι.

Ο Δημήτρης Ιτούδης ξέκλεψε λίγο χρόνο για να μιλήσει στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στην εκδήλωση: «Είναι μεγάλη τιμή για μας που θεωρούμαστε και ήμαστε κομμάτι της ιστορίας του Παναθηναϊκού. Το γεγονός ότι βάλαμε κι εμείς κάτι μαζί με όλους, όλα αυτά τα χρόνια για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της, είναι σημαντικό», σχολίασε αρχικά.

Και πέρασε σε πιο… αγωνιστικούς ρυθμούς: «Το να εμπλουτιστεί η κασετίνα είναι όραμα και ελπίδα όλου του κόσμου του Παναθηναϊκού. Για μας είναι η επόμενη μέρα που μας ενδιαφέρει και αυτή είναι δύσκολη. Το γεγονός ότι έχουμε μπροστά μας τρεις τελικούς, αρχής γενομένης από το Μαρούσι, μας εξιτάρει λίγο και αυτά είναι παιχνίδια χωρίς γυρισμό για μας».

Από την πλευρά του ο Κώστας Τσαρτσαρής ανέφερε: «Είμαι πανευτυχής που είμαι κι εγώ μέλος της ιστορίας. Μία ιστορία που έχει γραφτεί με μεγάλα γράμματα για το ελληνικό μπάσκετ, πολλές επιτυχίες. Γι' αυτό είμαστε εδώ. Λίγες ομάδες το έχουν καταφέρει. Με γεμίζει με χαρά ότι είμαι κι εγώ μέσα. Ελπίζω τα επόμενα χρόνια να έχουμε περισσότερα dvds».

Για το πιο σημαντικό από τα πέντε τρόπαια: «Το 1996 το έζησα έντονα. Ήταν συγκλονιστικό. Εμείς το βλέπαμε από την TV. Οι δύο τίτλοι που κατέκτησα (σ.σ. 2007 & 2009) είναι επίσης κάτι ιδιαίτερο και τους τοποθετώ μαζί με αυτό. Δε θα φανταζόμουν ποτέ ότι θα έπαιζα στον Παναθηναϊκό. Είναι ότι πιο συγκλονιστικό στην καριέρα μου και στη ζωή μου. Όταν είσαι σε τέτοια ομάδα, έχεις πιθανότητες για την κορυφή. Έτσι καταφέραμε κι εμείς να γράψουμε το όνομά μας στην ιστορία. Και τα δύο είχαν δυσκολίες».

Και συνέχισε: «Το 2007 είχαμε την πίεση κόσμου, ήταν εντός έδρας κι πολλοί είπαν πως ήταν αβαντάζ για εμάς, αλλά υπήρχε και πίεση. Ήταν το καλύτερο των τελευταίων δέκα ετών, συγκλονιστικά ματς που κρίθηκαν στο τέλος, όμορφο μπάσκετ. Το 2009 είχε κι αυτό δύσκολα παιχνίδια κι έναν τελικό που κρίθηκε στη λήξη».

Τέλος, ο άσος του Παναθηναϊκού έδωσε και μια ευχή: «Μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες όλων των εποχών, που για δύο δεκαετίες κυριαρχούσε στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Είμαι σίγουρος πως θα το λένε και για ακόμη μία δεκαετία. Ευχή μου είναι να προσθέσουμε ακόμη ένα αστέρι κι ο κόσμος να έρθει να πάρει περισσότερα dvds».

Ο Μάικ Μπατίστ ήταν πιο λακωνικός: «Είμαι χαρούμενος που είμαι μέρος αυτής της ιστορίας. Η Ευρωλίγκα που κατακτήσαμε το 2007 στην Αθήνα έχει ξεχωριστή θέση για μένα. Ως ομάδα πάντα έχουμε υψηλούς στόχους. Θέλουμε να κατακτούμε και τα τρία τρόπαια. Την άλλη εβδομάδα έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να πάμε στην Ισπανία και να παίξουμε το ματς σαν να είναι ένας τελικός».

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν αυτός που πήρε το λόγο τελευταίος: «Πρώτα από όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ανθρώπους που έφτιαξαν αυτήν την εκδήλωση, γιατί είναι κάτι πολύ σημαντικό για όλους όσους αγαπάνε τον Παναθηναϊκό. Η ιστορία είναι πολύ σημαντική για όλους και τα 5 ευρωπαϊκά είναι μέρος της ιστορίας και νομίζω ότι δεν αφορά μόνο τους ανθρώπους που βρίσκονταν στα Final-4, αλλά όλους όσους βρίσκονταν, είτε στην Αθήνα, είτε στην υπόλοιπη Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό και έβλεπαν αυτά τα παιχνίδια».

Και συνέχισε: «Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους και να συνεχίσουν στο μέλλον να διοργανώνουν τέτοιες εκδηλώσεις. Κάθε Final-4 είναι ξεχωριστό. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και τη βοήθησα για να κατακτήσει αυτούς τους τίτλους. Δεν είναι εύκολο να μιλάς για κάθε ένα ξεχωριστά. Ο κάθε ένας είναι ξεχωριστός τίτλος. Αυτή είναι η δουλειά μας. Αυτή είναι η ζωή μας και μου αρέσει πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος μιας ομάδας όπως ο Παναθηναϊκός».

Για να καταλήξει: «Είναι εύκολο να πεις ότι θα δουλέψεις πολύ σκληρά, για να φτάσεις σε ένα τέτοιο σημείο και ελπίζω ότι όλοι μας θα δώσουμε τα πάντα για να το επαναλάβουμε για μία κόμη φορά».

Σε ερώτηση για το αν είναι έτοιμος να γράψει δικό του DVD απάντησε χαμογελώντας: «Έχω φίλους που το έχουν κάνει αυτό , αλλά νιώθω πολύ νέος για να κάνω κάτι τέτοιο».

DIAFORA.....JIMIS!!!!

DIAFORA.....JIMIS!!!!

Αποχή στον ΠΑΟΚ!

 25/2/2011

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα Easy Read !
Σε αποχή από τις προπονήσεις προχώρησαν πριν από λίγο οι παίκτες του ΠΑΟΚ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις οφειλές της διοίκησεις προς τους ίδιους!
Αρνήθηκαν να συζητήσουν την απόφασή τους και σε προχώρησαν σε ανακοίνωση, με την οποία εξηγούν το σκεπτικό και τις θέσεις τους!
Να σημειωθεί ότι η κίνηση αυτή των παικτών δεν ήταν προγραμματισμένη, αλλά αποφασίστηκε την ώρα που ήταν συγκεντρωμένοι στα αποδυτήρια, λίγο πριν να βγουν για την προγραμματισμένη προπόνηση. Ταυτόχρονα, ούτε ο Θ. Ζαγοράκης ήταν ενημερωμένος...
Ολα αυτά, λίγες μόλις ημέρες μετά τη μεγαλειώδη εμφάνισή τους στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ για το Europa League!
Οπωσδήπτε η εξέλιξη αυτή εκθέτει ανεπανόρθωτα τη διοίκηση του Θ. Ζαγοράκη, ενώ καταδεικνύει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα, που αντιμετωπίζει -και- ο "Δικέφαλος του Βορρά"...
Η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών του "Δικεφάλου" έχει ως εξής...
«Εμείς οι ποδοσφαιριστές του Π.A.Ο.Κ. μετά από μεταξύ μας συζήτηση αποφασίσαμε να μην προπονηθούμε σήμερα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις καθυστερήσεις αρκετών μηνών στις πληρωμές δόσεων συμβολαίων, πριμ (σ.σ. περσινών του Ιουνίου) και διάφορων άλλων παροχών (σ.σ. από Σεπτέμβριο έως σήμερα).
Επίσης μ' αυτόν τον τρόπο συμπαραστεκόμαστε στους συμπαίκτες μας, εκείνους, κυρίως στους νέους ποδοσφαιριστές, που αντιμετωπίζουν σημαντικό οικονομικό πρόβλημα, λόγω των καθυστερήσεων αυτών. Από αύριο θα συμμετέχουμε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας

Οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ».
Διαφωνία και ψηφοφορία
Όπως αναφέρει το «paok24», οι παίκτες του ΠΑΟΚ περίμεναν να μοιραστούν την Παρασκευή (25/2) το ποσό των 600 χιλιάδων ευρώ που αφορά σε δόσεις συμβολαίων, πλην όμως τα λεφτά που δόθηκαν ήταν τελικά 410 χιλιάδες.
Και αυτό, γιατί για ακόμη μια φορά πληρώθηκαν πρώτα οι ξένοι της ομάδας, κάτι που ναι μεν το έχουν αποδεχθεί οι Έλληνες, πλην όμως και με δεδομένο ότι αρκετοί έχουν να πάρουν λεφτά από τον Σεπτέμβριο, υπήρξε αντίδραση.
Παράλληλα, δεν έχει ακόμη καταβληθεί το πριμ που (βάση συμβολαίου) προβλεπόταν για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο περσινό πρωτάθλημα, αλλά και κανένα άλλο για το φετινό.
Όλα αυτά, τέθηκαν επί τάπητος στα αποδυτήρια, μόλις ο Μάκης Χάβος ολοκλήρωσε την προβολή βίντεο και τέθηκε θέμα αποχής από την προπόνηση.
Πάντα σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «paok24», υπήρξε διάσταση απόψεων με τους ξένους να επιμένουν ότι δεν πρέπει να κάνουν προπόνηση λόγω οφειλών και τους Έλληνες να διαφωνούν.
Αυτοί, λοιπόν, ναι μεν ήθελαν να βγει ανακοίνωση, ώστε να γίνει γνωστό και προς τα έξω το θέμα, πλην όμως ήταν και της άποψης ότι η προπόνηση έπρεπε να γίνει κανονικά.
Τελικά, και με δεδομένη τη διαφωνία, το θέμα τέθηκε σε ψηφοφορία, με τους ξένους που αποτελούν την πλειοψηφία στο ρόστερ να είναι αυτοί που «πέρασαν» τελικά την άποψή τους.
Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι κάποια στιγμή ακούστηκε η άποψη ότι οι Έλληνες θα έπρεπε να κάνουν κανονικά προπόνηση (αν και αυτοί νοιώθουν περισσότερο τις συνέπειες του προβλήματος), πλην όμως τελικά αποφασίστηκε να μη γίνει κάτι τέτοιο, για να μη υπάρξουν φαινόμενα διάσπασης.
Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, μάλιστα, δεν άλλαξε παρά την παρέμβαση του Παντελή Κωνσταντινίδη που κάποια στιγμή βρέθηκε στα αποδυτήρια και είπε στους παίκτες ότι το πρόγραμμα των πληρωμών είναι δεδομένο και γνωστό και ότι δεν πρόκειται να αλλάξει είτε γίνει προπόνηση είτε όχι.

Την κατηγορία της εμπορικής κατασκοπείας αντιμετωπίζουν μια 60χρονη και μια 48χρονη Βελγίδα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για παράνομη διείσδυση σε υπολογιστικά συστήματα και παράνομη κατοχή προσωπικών δεδομένων.
Το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διενήργησε ψηφιακή έρευνα έπειτα από μήνυση ανώνυμης εμπορικής εταιρείας, σύμφωνα με την οποία, η 60χρονη, που ήταν παλιά υπάλληλος της εταιρείας, κράτησε όλα τα δεδομένα από τους υπολογιστές (λογισμικά πακέτα, προγράμματα, βάση δεδομένων, πελατολόγια κλπ.) και τα διέθετε στη 48χρονη Βελγίδα, με την οποία συνεργαζόταν με σκοπό να αποσπάσουν την πελατεία της εταιρείας.
Μετά από ψηφιακή έρευνα και ανάλυση, αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διενήργησαν έρευνα στο σπίτι της 48χρονης κατηγορουμένης όπου βρέθηκε φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής που περιείχε πλήθος αρχείων σε ψηφιακή μορφή, σχετιζόμενο με τη μηνύτρια εταιρία, όπως βάση δεδομένων πελατών της, αρχεία κωδικών, κ.α.
Κατασχέθηκαν ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, που μαζί με τα υπόλοιπα πειστήρια εστάλησαν για εργαστηριακή εξέταση στη Διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών.


Έκτακτο δελτίο πρόγνωσης καιρικών φαινομένων

24/02  - 

Επιδείνωση του καιρού από σήμερα το πρωί

Σε ισχύ βρίσκεται έκτακτο δελτίο πρόγνωσης καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ που αφορά επιδείνωση του καιρού από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

Προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, οι οποίες έως το βράδυ θα επηρεάσουν το σύνολο σχεδόν της χώρας με εξαίρεση τα βορειοανατολικά. Το βράδυ σήμερα ο καιρός θα παρουσιάσει ύφεση στα δυτικά.

Το πρωί της Παρασκευής ισχυρά φαινόμενα θα εκδηλωθούν στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά- Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, τη  Κρήτη και βαθμιαία θα εξασθενήσουν και εκεί.

Πυκνές χιονοπτώσεις προβλέπονται κατά διαστήματα σε όλα τα ορεινά αλλά και σε περιοχές στα βορεια με χαμηλό υψόμετρο.

Στα πελάγη οι άνεμοι θα φτάσουν τα 8 και τοπικά στο Αιγαίο τα 9 μποφόρ. 

http://www.puma.com/


HOT STUFF

  • ALL
  • WOMEN
  • MEN
  • Heroes Wind Jacket

  • Suede Classic

  • Fitness Lux Shoulder Bag

  • PUMA Archive Supersuede Women's

  • Lightweight Coverup Top

  • Complete Nightfox TR

  • ESS Polo

  • KING Shoulder Bag

  • Foundation Active Logo T-Shirt

  • Soleil FS Women

GET THE LATEST

  • January 14TH, 2011

    PUMA Motorsport At Wrooom 2011

    The white crown of the Italian Alps welcomed the Ferrari F1 drivers and the Ducati Moto GP riders for a week of press conferences and leisure. Two hundred journalists from all over the world gathere
    More
    Motorsport
  • October 4TH, 2010

    Ken Read Live!

    PUMA Ocean Racing Skipper Ken Read will make an appearance with stories and video highlights of the wet, wild, and exhilarating days of his first Volvo Ocean Race and takes us behind the scenes of PU
    More
    Sailing

OF THE SAME EARTH

  • DOWNLOAD THE MUSIC

  • WATCH OUR VIDEOS

  • BE SOCIAL

  • FIND A PUMA STORE

  • GET TO KNOW US