sas aresei to blog auto?

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Στον ΑΝΤ1 ξανά

Μετά το ''Dancing with the stars'' ο Μιχάλης Ζαμπίδης αγωνίζεται για να παραμείνει κορυφαίος στον κόσμο σε ένα θεαματικό event στο φυσικό του χώρο, αυτή τη φορά, το kick boxing : Το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 21:00, ο ''Iron'' Mike πρωταγωνιστεί στο ''Iron Challenge'' που θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1 με guests τους TU και NEBMA.

Η διοργάνωση  φέρνει αντιμέτωπους δύο κορυφαίους αθλητές του kick boxing: τον Έλληνα Παγκόσμιο Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη και τον Τούρκο Παγκόσμιο Πρωταθλητή Ali Gunyar. Σε αυτόν τον αγώνα που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο αγαπημένος μας ‘Iron Mike’ με track record 144 νίκες σε 162 αγώνες και 85 νοκ άουτ, θα υπερασπιστεί τον παγκόσμιο τίτλο του King of the Ring σε μια σκληρή αναμέτρηση με τον Τούρκο διεκδικητή Ali Gunyar. Πρόκειται για έναν πολύ δυνατό αθλητή με 98 νίκες σε 116 αγώνες και 28 νοκ άουτ.

Προηγουμένως, θα παρακολουθήσουμε μια σειρά από αγώνες μεταξύ σπουδαίων Ελλήνων kick boxers, όχι μόνο ανδρών, αλλά και γυναικών. Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Εκτός από το συναρπαστικό θέαμα του kick boxing, το IRON CHALLENGE θα μας προσφέρει μια ξεχωριστή οπτικοακουστική εμπειρία για περίπου τρεις ώρες. Στην έναρξη και κατά τη διάρκεια του event, γνωστοί καλλιτέχνες θα μας ψυχαγωγήσουν με live performances.