sas aresei to blog auto?

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Πανεπιστήμιο …Μαγείας!


Όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε σκεφτεί να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι μαγικό για ξαφνιάσουμε ή ακόμη και να διασκεδάσουμε τους φίλους μας! Δεν είχαμε όμως σκεφτεί ότι μπορούμε να σπουδάσουμε τη μαγεία και μάλιστα με αναγνωρισμένο πτυχίο!

Η ψυχή της επονομαζόμενης GreySchoolof  Wizardry, που έχει την έδρα της στην Καλιφόρνια, είναι ο 68χρονος Όμπερον Ζελ Ρέιβενχαρτ, ο οποίος έχει αφιερώσει όλη του τη ζωή στην μελέτη των «σκοτεινών τεχνών». Ο 68χρονος δεν ντύνεται μόνο στην σχολή σαν μάγος, αλλά και στην καθημερινή του ζωή, καθώς όταν πηγαίνει για ψώνια ή βόλτα, φοράει πάντα μια εντυπωσιακή στολή που τραβάει όλα τα βλέμματα.

Στην GreySchool, φοιτούν 735 μαθητές κυρίως νεαρής ηλικίας, οι οποίοι μαθαίνουν μαγγανείες, να κατασκευάζουν την μαγική ράβδο, καθώς επίσης κάνουν μαθήματα αλχημείας, αλλά και γήτευση θεωριών. 

Οι μαθητές χωρίζονται σε τέσσερεις αρχαίους οίκους, τους Ανέμους,  τις Νεραϊδες, τους Καλικάντζαρους, και τις Σαλαμάνδρες.

Εμείς ευχόμαστε στους μαθητές καλή σταδιοδρομία και τους καλούμε στην Ελλάδα για μερικά μαγικά …καλής οικονομίας!

Πάρτε τον κήπο σας και πάτε διακοπές!


Ήθελε να βρίσκεται κοντά στη φύση, να βλέπει "πράσινο" και το κατάφερε. Ένας Ολλανδός καλλιτέχνης πήρε ένα παλιό τροχόσπιτο και το μετέτρεψε σ ένα πρωτότυπο έργο τέχνης, έναν κήπο!

Ο Ολλανδός καλλιτέχνης Van Braak έφτιαξε το έργο με τόση λεπτομέρεια ώστε να φαίνεται αληθινό.Το γρασίδι και τα φυτά είναι κατασκευασμένα από μετάξι ενώ τα ζώα που φαίνονται είναι βαλσαμωμένα.

Ο Van Braak φρόντισε ο κήπος να είναι ευρύχωρος ώστε να κάνει μπάρμπεκιου σ' αυτόν μαζί με τους φίλους του και να ακούνε το κελάηδισμα των πουλιών, αποτέλεσμα ενός καλού ηχοσυστήματος.

Ο Ολλανδός καλλιτέχνης μπορεί να παίρνει τον κήπο του όπου κι αν πάει ενώ δεν έχει  και το... άγχος μη ξεραθεί το γρασίδι και τα λουλούδια!

Λεωφορείο…club!


Τέρμα τα «στατικά» clubs!Τέρμα τα κέντρα διασκέδασης που τα βρίσκεις μόνο σε ένα σημείο. Τώρα ήρθαν τα λεωφορεία-clubs.

Είναι κάτι σαν αυτό που λέμε ότι αντί να πας εσύ να διασκεδάσεις, έρχεται η διασκέδαση σε σένα!Απευθυνόμενα σε ιδιώτες που το αντέχει η τσεπούλα τους, τα συγκεκριμένα λεωφορεία είναι πλήρως εξοπλισμένα ώστε να παρέχουν όλες τις ανέσειςστους… θαμώνες τους.
Εξωτερικά μοιάζουν με ένα τυπικό, συνηθισμένο λεωφορείο. Με το που μπεις στο εσωτερικό τους όμως, όλα ανατρέπονται. Ειδικός φωτισμός, καναπέδες, μπαρ, video wall και ειδικά στόρια που εμποδίζουν το φώς καιο τα αδιάκριτα βλέμματα, επιστρατεύονται ειδικά για όσους θέλουν να διασκεδάσουν prive και εναλλακτικά.

Πρακτικό πάντως…  αν σκεφτείτε ότι με το λεωφορείο μπορείτε να περνάτε και να παίρνετε και τους φίλους σας από το σπίτι… Γλυτώνετε και τις καθυστερήσεις!

ΑΤΜ που βγάζει …Χαβιάρι!


Αν σας πιάσει μια λιγούρα για χαβιάρι και τα καταστήματα έχουν κλείσει, μην ανησυχείτε καθόλου, οι Ρώσοι έχουν μεριμνήσει γι αυτό, καθώς η εταιρεία Jukra, δημιούργησε μηχανήματα αυτόματης ανάληψης Χαβιάρι. Ονομάζονται Ikramats και προς το παρών βρίσκονται μόνο στην Μόσχα.

Η λειτουργία τους είναι απλή, ο οποιοσδήποτε μπορεί πληκτρολογώντας έναν κωδικό και ρίχνοντας μέσα στο μηχάνημα κέρματα να προμηθευτή το αγαπημένο του έδεσμα σε κονσέρβα, ανα πάσα ώρα και στιγμή.

Η μικρότερη συσκευασία περιέχει 100 γραμμάρια και κοστίζει 5.40 δολάρια ενώ υπάρχει και με  320 γραμμάρια και κοστίζει 20 δολάρια.