sas aresei to blog auto?

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Ρέφερι,κάτι ξέχασες!(VIDEO)



Tags Αλλα
Ο διαιτητής τρέχει να βγάλει τη κίτρινη κάρτα αλλά μάλλον την έχει ξεχάσει στο άλλο του σακάκι!
Όλα τα λεφτά ο ποδοσφαιριστής της αντίπαλης ομάδας που κάνει sprint από το κέντρο του γηπέδου για να δείξει-δώσει στον "ξεχασιάρη" διαιτητή τη κίτρινη κάρτα!

Δείτε το βίντεο:
Σ.Σ.

Η καυτή Ελίνα από το Big Brother κάνει bodypainting… και απλά μας τρελαίνει!!!



Η καυτή Ελίνα από το Big Brother κάνει bodypainting… και απλά μας τρελαίνει!!!
Δείτε μερικές φωτογραφίες της καυτής Ελίνας του BigBrother, η οποία κάνει bodypainting επάνω στο γυμνό κορμί της! Σίγουρα τα δυο τεράστια… «βουνά» που κουβαλάει, μπορούν άνετα να ομορφύνουν ακόμα περισσότερο, με μερικές ζωγραφιές… Τέλος απολαύστε την στις φωτογραφίες που ακολουθούν!



Παλικάρια να σας κλείσω ραντεβού με οφθαλμίατρο;



Έχουμε δει να ακυρώνονται γκολ και γκολ στον μάταιο τούτο κόσμο! Έχουμε δει απάλευτους και απάλευτους διαιτητές και επόπτες αλλά, αυτοί οι δυο διεκδικούν όσκαρ βλακείας, αν όχι όσκαρ μυωπίας! Σε αγώνα του πρωταθλήματος της Κόστα Ρίκα, ανάμεσα στη Λιμόν και την Αλαχουενένσε, μπήκε ένα ωραίο κατά τα άλλα γκολ, με τη μπάλα να βρίσκει το αριστερό δοκάρι, να χτυπάει τα δίχτυα(!!!), να χτυπάει και στο δεξί δοκάρι και να βγαίνει εκτός τέρματος. Κι όμως, το γκολ αυτό δεν το είδε ούτε ο διαιτητής ούτε καν ο επόπτης, τον οποίο και συμβουλεύτηκε!!! Δείτε το βίντεο

Πως χάνεται άραγε το πιο εύκολο γκολ;



Άνταμ Ρούνεϊ κυρίες και κύριοι! Καμιά σχέση με τον Γουέιν Ρούνει...αλλά μας διδάσκει επιτυχώς πώς χάνεται ίσως το πιο εύκολο γκολ στον κόσμο! Ήταν ο αγώνας Ινβερνές Μόρτον. Ο Ρούνεϊ έχει σκοράρει ήδη δύο φορές τη στιγμή που η ομάδα του η Ινβερνές βγαίνει στην αντεπίθεση και με μια μπαλιά από τα δεξιά, ο Ρούνεϊ βγαίνει μόνος φάτσα με το τέρμα....και αντί απλά να πλασάρει,μπερδεύεται και στέλνει τη μπάλα άουτ!!! Δείτε το βίντεο και γελάστε με την ψυχή σας

Βραζιλιάνος Νίντζα!



Αρχηγέ μου είπαμε ότι παίζεις φιλικό...αλλά και φιλικό να μην ήταν είναι δυνατόν να ρίχνεις τέτοιες κλωτσιές; Τον κακομοίρη τον Μπενζεμά τον λυπήθηκε όλη η υφήλιος! Και μετά διαμαρτύρεται ο Ζούλιο Σέζαρ για την κόκκινη και ότι αν ήταν Γάλλος παίκτης σιγά μην τον απέβαλε ο διαιτητής! Τι λές ρε φίλε αλήθεια; Όχι θα τον αφήσει μέσα να τους ξαπλώσει όλους...

Αυτό μάλλον πόνεσε...



Αυτό μάλλον πόνεσε...
Δείτε τις καλύτερες τούμπες που έχουν γίνει ποτέ, μαζεμένες σε ένα μόνο βιντεάκι! Φυσικά πρόκειται για «πεσίματα» που έχουν γίνει στον αθλητισμό, αλλά και όχι μόνο… Απολαύστε λοιπόν αυτό το ξεκαρδιστικό βίντεο!

Δείτε σε 3D αναπαράσταση το ατύχημα του Κουμπίτσα!



Δείτε σε 3D αναπαράσταση το ατύχημα του Κουμπίτσα!
Αφού το τρομακτικό ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο οδηγός της Φόρμουλα 1, Ρόμπερτ Κουμπίτσα, στις 6 Φεβρουαρίου δεν πιάστηκε ποτέ on camera
(ή μάλλον πιάστηκε, αλλά αφαιρέθηκε από όλα τα σάιτ για ευνόητους λόγους) , έσπευσαν να το απεικονίσουν σε 3D! Σύμφωνα με την αναπαράσταση, ο Κουμπίτσα έχασε τον έλεγχο της Scoda Fabia RS που οδηγούσε και προσέκρουσε στις αριστερές μπάρες του δρόμου. Ο 26χρονος υπεβληθη σε 7ωρη εγχείρηση, προκειμένου να σωθεί το δεξί του χέρι και να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας του. Ο ίδιος υποσχέθηκε να επιστρέψει στις πίστες αυτή τη σεζόν, η αποθεραπεία του, ωστόσο, αναμένεται να διαρκέσει πολύ περισσότερο και σωστά ο Νίκι Λάουντα τον χαρακτήρισε "εγωιστή και παράλογο" που πιέζει τον εαυτό του για ένα χόμπι που πάντα έκρυβε κινδύνους...  

Ρε τον τρελό τι έκανε...!



Ρε τον τρελό τι έκανε...!
Το "τρελό" στιγμιότυπο που θα παρακολουθήσετε αμέσως τώρα μας έρχεται από τη Σαουδική Αραβία και τον αγώνα των ομάδων Αλ Ιτιφάκ και Αλ Ιτιχάντ για τον εγχώριο θεσμό του Crown Prince Cup! Στη τελευταία φάση του αγώνα λοιπόν, οι φιλοξενούμενοι - που νίκησαν τελικά με σκορ 1-2 - κέρδισαν πλάγιο, το οποίο ανέλαβε να το εκτελέσει ο ποδοσφαιριστής με το όνομα-γλωσσοδέτη Αμπντουλμουταλίμπ Αλ Τραΐντι! Διάλεξε όμως έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο και παράξενο τρόπο να το εκτελέσει...με κωλοτούμπα παρακαλώ! Το ακροβατικό του "νούμερο" ενθουσίασε τον σπίκερ της αναμέτρησης και σήκωσε το γήπεδο κυριολεκτικά στο πόδι, καθώς δεν πίστευε σ' αυτό που είδε! Καλά λένε ότι αν είσαι μπροστά στο σκορ κάνεις ό,τι θες και σου "βγαίνουν" όλα, ό,τι κι αν προσπαθήσεις... μέχρι και κωλοτούμπες! Αν χάνεις είναι που δεν σε παίρνει να τα κάνεις...!  

Ξεσηκώνει κόσμο το διαφημιστικό της Βιγιαρεάλ...



Ξεσηκώνει κόσμο το διαφημιστικό της Βιγιαρεάλ...
Ο ενθουσιασμός "χτυπάει" κόκκινο στις τάξεις τηςΒιγιαρεάλ μετά το 0-0 στην Ιταλία με τη Νάπολι! Αυτό φαίνεται και από το καινούριο διαφημιστικό σποτ που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του ισπανικού συλλόγου! Στο βίντεο εμφανίζονται παίκτες του "κίτρινου υποβρυχίου" να παροτρύνουν τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο στον αυριανό κρίσιμο αγώνα με τους Ιταλούς, έτσι ώστε η ομάδα τους να πάρει μια ιστορική πρόκριση για τους 16 του Γιουρόπα Λιγκ. Οι οπαδοί καλούνται να δώσουν βροντερό παρόν στις εξέδρες και να σπρώξουν την ομάδα τους στην πολυπόθητη νίκη. Όλα αυτά, βεβαίως, σε μια προσπάθεια να τονωθεί το κλίμα και να δημιουργηθεί καυτή ατμόσφαιρα ενόψει του επαναληπτικού αγώνα των δύο ομάδων. Να δούμε κατά πόσο θα έχει αποτέλεσμα το συγκεκριμένο εγχείρημα...!    

Ε, φίλε; Κάτι ξέχασες....



Ε, φίλε; Κάτι ξέχασες....
Οι αγώνες ράλι μας χάριζαν πάντα μεγάλες συγκινήσεις. Τι πετάγματα, τι τούμπες, τι χειρόφρενα, τι, τι, τι... Θεατές και οδηγοί αισθάνονται εκείνη τη στιγμή την αδρεναλίνη τους να εκτοξεύεται στα ύψη! Ε, και λογικό είναι όταν κολλήσεις σε λακκούβα, να αγχωθείς που χάνεις χρόνο και μένεις πίσω... Αλλά να βγει ο συνοδηγός σου για να σε βοηθήσει και μόλις κάνει όλη τη βρώμικη δουλειά εσύ να γκαζώσεις και να φύγεις;  

Οι 5 κορυφαίες αντιπρόσωποι της μαύρης ομορφιάς!


Σας παρουσιάζουμε το TOP 5των πιο καυτών κοριτσιών μαύρου χρώματος... παγκοσμίως! Είναι όλες τους απολαυστικότατες... σκέτος πειρασμός, σαν σοκολάτες... και βρίσκονται εδώ μαζί μας παρέα στο βίντεο που ακολουθεί! Τα μελαχρινά αυτά "πλάσματα", τα όμορφα "μελανούρια", οι μαύρες "γαζέλες" ή όπως άλλιως προτιμάτε να τις αποκαλείτε έχουν άπειρους θαυμαστές ανά τον κόσμο και αυτοί είναι που τις ανακηρύξανε ως τις πιο "hot" κοπέλες της μαύρης φυλής! Τις έχουμε γνωρίσει μέσα από τις τηλεοράσεις, τα ραδιόφωνα, τους κινηματογράφους και άλλα μέσα, έχοντας κατ' αυτόν τον τρόπο μπει για τα καλά πλέον στη ζωή μας! Είναι πανέμορφες, επιτυχημένες, διάσημες και γοητευτικότατες! Με λίγα λόγια είναι μαύρες και... γουστάρουνε(με) τρελά γι' αυτό!   
Οι 5 κορυφαίες αντιπρόσωποι της μαύρης ομορφιάς!

Ένας φοιτητής ενώ βρισκόταν στην τάξη ενός πανεπιστήμιου σηκώθηκε και πανηγύρισε, προφανώς άκουγε στο ραδιόφωνο την εξέλιξη κάποιου αγώνα και δεν συγκρατήθηκε όταν σκόραρε η αγαπημένη του ομάδα. Δείτε το βίντεο!
Πανηγύρισε γκολ την ώρα του μαθήματος! (video)

Ποινή-πρόκληση: 1 αγωνιστική και 140.000 ευρώ πρόστιμο στον Ολυμπιακό!


σημειώθηκαν στο παιχνίδιΟλυμπιακός-Παναθηναϊκός το περασμένο Σάββατο 19 Φεβρουαρίου, η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ έλαβε αποφάσεις και μοίρασε τιμωρίες και πρόστιμα. Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στους Πειραιώτες για τη συμπεριφορά των οπαδών του και 140.000 ευρώ πρόστιμο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός!
Συγχωρέστε με οι απανταχού Ολυμπιακοί αλλά αυτή την ποινή την βλέπουμε και γελάμε. Κάποιοι σκεπτόμενοι «φθηνά τη γλυτώσαμε», άλλοι πάλι «μία αγωνιστική; Ούτε καν ρε» κι άλλοι «καλά μας δουλεύουν; Τι μία και κουραφέλαξα»; Εγώ ανήκω στην 3η και το γιατί είναι προφανές,. Η ποινή είναι για τα πανηγύρια αλλά εφόσον έχουμε το ποδόσφαιρο που μας αξίζει, έχουμε και τις ανάλογες ποινές, τους ανάλογους ανθρώπους να παίρνουν αποφάσεις.
Οι πλειοψηφούντες δικαστές θεώρησαν τα επεισόδια ως εκτεταμένα κι όχι ευρείας κλίμακας και η ποινή θα είναι και εφέσιμη. Σαν να λέμε η μία, μπορεί να γίνει και καμία; Ας σοβαρευτούμε λίγο. Καπνογόνα, κροτίδες, ντου οπαδών στο γήπεδο, επίθεση σε αντίπαλους παίκτες… παραγράφονται; Μήπως να τους πούμε κι ευχαριστώ που μπούκαραν στο γήπεδο και μας έδωσαν τροφή να γράφουμε;
Εκτός των παραπάνω, επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού 2 μηνών από τους αγωνιστικούς στον Τάσο Μητρόπουλο και χρηματικό πρόστιμο, την ίδια ακριβώς ποινή που «λούστηκε» κι ο Παναγιώτης Μαρινάκης. Με λίγα λόγια την νύφη πλήρωσε ο Βασίλης Τοροσίδης; Που αν και επίσης εφέσιμη ποινή, τιμωρήθηκε με 5 αγωνιστικές αποκλεισμό. Πάμε καλά; (ρητορική ερώτηση)!
Αναλυτικά η απόφαση:
Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του μασέρ κ. Π.Μαρινάκη στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σ΄ αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις κατά τα στο σκεπτικό ειδικότερα αναφερόμενα. Επιβάλλει Ι) στην εγκαλουμένη ΠΑΕ την χρηματική ποινή των εκατόν σαράντα χιλιάδων (140.000,00) ευρώ και τη διεξαγωγή ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές κατά πλειοψηφία, ΙΙ) στον β΄ εγκαλούμενο Π. Μαρινάκη (μασέρ) την απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και την χρηματική ποινή των δεκαπέντε χιλιάδων (15.000,00) ευρώ, ΙΙΙ) στον γ΄ εγκαλούμενο Τ. Μητρόπουλο την απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και την χρηματική ποινή των δεκαπέντε χιλιάδων (15.000,00) ευρώ».
*Την ποινή θα εκτίσει στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στις 06/03.
 Ποινή-πρόκληση: 1 αγωνιστική και 140.000 ευρώ πρόστιμο στον Ολυμπιακό!

Εικόνες ντροπής μας κάνουν ρόμπα!

Εικόνες ντροπής μας κάνουν ρόμπα!

Καλόπουλε ξεστραβώσου... Πεντακάθαρο το γκολ του Κατσουράνη!


Ναι, και το γκολ του Κώστα Κατσουράνη ήταν πεντακάθαρο και η κάκιστη διαιτησία του Καλόπουλου οφθαλμοφανής! Έπρεπε να το περιμένουμε. Ένα ντέρμπι «αιωνίων» με τόσες εντάσεις, τόσα νεύρα, σκληρά μαρκαρίσματα, κοκορομαχίες και δε συμμαζεύεται... και ο άνθρωπος έβγαλε μόλις τρεις κίτρινες κάρτες εκ των οποίων οι δύο βγήκαν στην ίδια φάση του 95’ παρακαλώ! Ξεφτίλα; Η πιο επιεικής λέξη που βρήκα.
Έπρεπε να το περιμένουμε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Πάλι καλά που είδε τον Μιραλάς να βγάζει τη φανέλα στον πανηγυρισμό του γκολ στο 20’ και… αναγκάστηκε να κάνει τη γνωστή κίνηση και να βγάλει την καρτούλα από το τσεπάκι. Δεν θα δικάσω τον Καλόπουλο όμως. Μια ζωή είμαι της άποψης ότι ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει. Χωρίς χρωματιστά γυαλιά. Με τα ματάκια του και μόνο. Εμμένω σε αυτό.
Το ζήτημα είναι ότι καμιά φορά τα μάτια μας βγάζουνε πουλάκια και δεν βλέπουμε τα αυτονόητα. Αυτά τα «κραυγαλέα» βγήκε και σχολίασε κι ο καθηγητής διαιτησίας, Περικλής Βασιλάκης, στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra FM", μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Καραϊσκάκη. «Κακώς ακυρώθηκε το γκολ του Κατσουράνη στο 81’», σχολιάζει ενώ εκφέρει άποψη για το χέρι του Τοροσίδη στο φάουλ του Νίνη αλλά και για το 2-1 του Ολυμπιακού.
Πες τα δάσκαλε…
Για το χέρι του Τοροσίδη: «Είναι μία δύσκολη φάση, γιατί ο κανονισμός πάντα εμπεριέχει την λέξη πρόθεση. Δεν υπάρχει φάουλ του Νίνη. Αν η μπάλα όμως στην κεφαλιά πάει κατά λάθος στο χέρι του Τοροσίδη, τότε δεν υπάρχει πέναλτι. Αν υπάρχει πρόθεση όμως, είναι. Δεν είμαι σίγουρος από το βίντεο. Θέλω να το ξαναδώ για να είμαι 1000% σίγουρος. Είναι στην κρίση του, αν το σφύραγε δεν θα του έλεγε κανείς τίποτα».
Για το ακυρωθέν γκολ του ΠαναθηναΪκού στο 81’«Δεν υπάρχουν επιφυλάξεις. Πεντακάθαρο γκολ, κακώς ακυρώθηκε. Αν όχι τρεις, τον κάλυπταν τουλάχιστον δύο παίκτες».
Για το γκολ του Τζιμπούρ: «Όταν γίνεται η κεφαλιά από τον Ντουντού, δεν ξέρω αν υπάρχει οφσάιντ. Στην συνέχεια που κάνει το σουτ ο Τζιμπούρ, θεωρώ πως ο Πάντελιτς δεν συμμετέχει στην φάση, αν και η μπάλα περνάει κάτω από τα πόδια του.

*Η φάση στην οποία ζητάει πέναλτι ο Παναθηναϊκός στο χέρι του Τοροσίδη:

*Το γκολ του Κώστα Κατσουράνη ο οποίος κατά τον διαιτητή είναι σε θέση offside:
*Το 2-1 από τον Ράφικ Τζεμπούρ και η παρέμβαση του Πάντελιτς στη φάση:

O Καλύτερος Παναθηναϊκός της 20ετίας!

Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε συνηθίσει έναν Παναθηναϊκό που μονίμως κάτι του έλειπε...
Πότε ένας κάλος επιθετικός (ειδικότερα μετά τον Βαζέχα), πότε ένα καλό αμυντικό χαφ και ακόμα και πέρυσι ένας καλός κεντρικός αμυντικός. Οι πράσινοι έχουν να δουν από την εποχή του μεγάλου Ρενέ Χενρικσεν.
Μέτα την περσινή μεταγραφή του Σισέ -και αφού ο Γάλλος πήρε μόνος του το πρωτάθλημα κάνοντας την μισή ευκαιρία γκολ-, το δέσιμο του κέντρου του, με Κατσουράνη και Ζιλμπέρτο, το μόνο που λείπει πια είναι ένας καλός κεντρικός αμυντικός.
Όλοι είδαν πέρυσι, την αδυναμία του Παναθηναϊκού στην αμυντική γραμμή. Ήταν το μόνο εξάλλου μελανό σημείο της χρονιάς που πέρασε για τους πράσινους.
Η τυχών έλευση του Γουίλιαμ Γκαλάς στο κέντρο της άμυνας, φτιάχνει ίσως τον καλύτερο Παναθηναϊκό της εικοσαετίας, ακόμη καλύτερο από την ομάδα της περιόδου 2000-2003 που έκανε τις καταπληκτικές εμφανίσεις στην Ευρώπη αλλά δεν κατάφερνε να πάρει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα.
Ο Παναθηναϊκός λοιπόν θα έχει μεγάλους παίκτες και προσωπικότητες σε όλες πλέον τις γραμμές. Στην θέση του τερματοφύλακα θα έχει τον Αλέξη Τζόρβα ο οποίος εμένα προσωπικά δεν μου γεμίζει το μάτι, αλλά σαφώς δεν είναι και τερματοφύλακας που δεν μπορείς να ποντάρεις πάνω του. Στην αμυντική γραμμή θα έχει τον βύντρα δεξιά -έκανε εξαιρετική χρονιά πέρυσι σκοράροντας σημαντικά  στην έκβαση του τίτλου γκολ- , τον κάλο Σπυρόπουλο αριστερά και στον κέντρο της άμυνας τους Σαριέγκι και πιθανόν τον Γκαλάς. Στο κέντρο ως αμυντικά χαφ θα παίζουν οι Κατσουράνης και Ζιλμπέρτο, αριστερά ο Λέτο, δεξιά ο Γκοβού (αντικαταστάτης του μέτριου πέρυσι Σαλπιγγίδη) με επιτελικό πότε τον Καραγκούνη και πότε τον Νίνη και στην επίθεση; Τζιμπριλ Σισέ!
Μιλάμε σίγουρα για μια ομάδα που δεν της λείπει τίποτα. Όταν ο χειρότερος της παίκτης της 11αδας σε ένα ματς μπορεί να κάνει την διαφορά τότε οι Πράσινοι μπορούν να υπερηφανεύονται πως έχουν μία πλήρη σύνθεση.
Τα μόνα ερωτήματα για τον φετινό Παναθηναϊκό είναι ο πάγκος του δηλαδή αν οι "δεύτεροι παίκτες μπορούν να καλύψουν επάξια τους πρώτους και το αν μπορούν να βελτιώσουν την εικόνα τους στα ντέρμπι αφού την περασμένη χρονιά έχασε πάρα πολλούς βαθμούς σε σχέση με άλλες χρονιές!

Live streaming Παναθηναϊκός-Ατρόμητος!



Live streaming Παναθηναϊκός-Ατρόμητος!
Απολαύστε στις 19:30 τη «μάχη» του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» θέλουν να επανέλθουν στις νίκες, έπειτα από την ήττα με 2-1 από τον Ολυμπιακό και σίγουρα θα κάνουν ότι μπορούν για να πετύχουν τον στόχο τους. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, δεν ελπίζουν σε πολλά και ειδικά από την στιγμή που δεν είχαν καταφέρει να κάνουν κάτι αξιόλογο, στο μεταξύ τους παιχνίδι του πρώτου γύρου, για την 9η αγωνιστική, στο οποίο είχαν χάσει με σκορ 1-0 και μάλιστα μέσα στο Περιστέρι. Βέβαια το μοναδικό πλεονέκτημα για την ομάδα του Δώνη είναι το γεγονός, πως ο αντίπαλος τους, ψυχολογικά δεν είναι και στα καλύτερα του…
Πάντως το μόνο σίγουρο που υπάρχει, είναι πως σήμερα θα παρακολουθήσουμε έναν απολαυστικό αγώνα…

Από κει και πέρα, οι συνθέσεις των δύο ομάδων θα είναι οι εξής:

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Καντέ,Σαριέγκι, Σιμάο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Νίνης, Γκοβού, Σισέ.
Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Ολιβέϊρα, Σκόνδρας, Μπαζίνσκι, Μπρίτο, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης, Καραγκούνης, Τάτος, Σαγκανόφσκι.

Black Mamba: Ο Ροντρίγκεζ σκηνοθετεί τον Κόμπι Μπράιαντ!


Black Mamba: Ο Ροντρίγκεζ σκηνοθετεί τον Κόμπι Μπράιαντ!

Online 15:45 25/2
Text SizeΜεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματαmail toΕκτυπώστε το ΑρθροShare6
Ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ θαυμάζει το φίλο του, Κουέντιν Ταραντίνο και δεν το κρύβει. Αν το φονικό φίδι black mamba θύμισε μέχρι σήμερα στους σινεφίλ το προσωνύμιο της Ούμα Θέρμαν “Kill Bill”, στο εξής θα μας παραπέμπει στο σούπερ σταρ μπασκετμπολίστα Κόμπι Μπράιαντ, τον οποίο ο Ροντρίγκεζ σκηνοθέτησε στο νέο σποτάκι της Nike (μας έχει συνηθίσει στις κινηματογραφικές διαφημίσεις), όπου στρατολόγησε επίσης τους Μπρους Γουίλις, Ντάνι Τρέχο και Κάνιε Γουέστ.

Με το χαρακτηριστικό του στιλ ο σκηνοθέτης, ο οποίος εμφανίζεται στο σποτ περιγράφοντας τη υπόθεση στον Κόμπι, δημιούργησε ουσιαστικά μια εξάλεπτη μικρού μήκους ταινία με τον αθλητή να μας συστήνει στο alter ego του μέσα στο γήπεδο, το επιθετικό Black Mamba, που προστατεύει με πείσμα και αποφασιστικότητα υπερήρωα το μπάσκετ από όσους επιχειρούν να το καταστρέψουν. Η πολυαναμενόμενη στους φιλάθλους ταινία είναι μια παραγωγή της Nike Basketball και προβλήθηκε για πρώτη φορά πριν από τρεις ημέρες, κυκλοφορώντας πλέον ελεύθερα στο διαδίκτυο.

Σημειωνουμε ότι πρόσφατα ο Κόμπι Μπράιαντ έγινε ο πρώτος παίκτης μπάσκετ που αφήνει τα αποτυπώματά του στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ. Σε ειδική τελετή ο σούπερ σταρ των Λέικερς απέκτησε πριν από λίγες ημέρες τη δική του θέση στο «Chinese Theatre». Τα αποτυπώματα των χεριών και των ποδιών του τοποθετήθηκαν δίπλα σε αυτά του Κλαρκ Γκέιμπλ και της Μέριλιν Μονρό.

Αν ξενυχτάς με τους αγώνες της άλλης πλευράς του ατλαντικού, το σποτ είναι must, αλλά ακόμα και για όσους δεν ξέρουν από ασίστ και ριμπάουντ, το σχεδόν εξάλεπτο διαφημιστικό έχει κινηματογραφική υπογραφή και στιλ.

Α.Ν
  • Black Mamba: Ο Ροντρίγκεζ σκηνοθετεί τον Κόμπι Μπράιαντ!

Περισσότερα Άρθρα


    Μα τι πρόσεξε ο άνθρωπος σε αυτή τη φωτογραφία;;;


    Το θέμα είναι να έχεις παρατηρητικότητα… Άπαξ και δεν έχεις, χάνεις τα καλύτερα. Την σκηνή την ξέρετε όλοι λογικά. Μίλαν-Τότεναμ για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ κι ο Γκατούζο εκτός εαυτού πιάνει από τον λαιμό τον βοηθό προπονητή των Άγγλων, Τζόε Τζόρνταν. Ένας βραζιλιάνος οπαδός όμως πρόσεξε το «respect» που γράφει η φανέλα του Ιταλού λίγο κάτω από το περιβραχιόνιο, που έρχεται σαφώς σε αντίθεση με την πράξη του. Σεβασμός μηδέν! Εύγε για την παρατήρηση! 


    Χλιάρη υποδοχή για τους Eurovisionistas!

    Παρότι έχει δημιουργηθεί, ήδη, ένας θόρυβος για το ποιό από τα παιδιά των ριάλιτι θα γίνει παιδί της...Eurovision, φαίνεται πως η πρώτη προβολή των κομματιών από την κρατική τηλεόραση δεν άγγιξε και πολύ τους τηλεθεατές. Είναι χαρακτηριστικό ότι συγκέντρωσε μέσο όρο 5,9%, μάλλον χαμηλό για πρώτη παρουσίαση...

    Πάντως, τα τραγούδια βρίσκονται πλέον σε ανοιχτή ακρόαση από όλους, παίζονται στα ραδιόφωνα και τους τηλεοπτικούς σταθμούς προκειμένου να γίνουν γνωστά σε όλους μέχρι τις αρχές του Μαρτίου.

    Τότε είναι που θα γίνει η εκδήλωση για την επιλογή του ενός και μοναδικού σε γνωστό κέντρο της πρωτεύουσας...

    Ο Τάκης έχει αδελφή!


    Μια περίεργη επίσκεψη θα ταράξει την "Πολυκατοικία" του Mega στις αρχές Μαρτίου. Πρόκειται για μια μυστήρια αλλά άκρως εντυπωσιακή επισκέπτρια, την ελληνοπολωνή Καταρίνα Νόβακ Περιστέρη θα χτυπήσει την πόρτα του 3Α ζητώντας να δει τον Τάκη-Γιάννης Τσιμιτσέλης, που κατά τα λεγόμενά της είναι ο αδερφός που δεν γνώρισε ποτέ... Το ρόλο της κοπέλας θα υποδυθει όπως ίσως θα καταλάβατε η Πατρίσια Μίλικ Περιστέρη...

    Ο Τάκης φυσικά και αναστατώνεται αλλά η αλήθεια τελικά θα αποδειχθεί πολύ πιο χιουμοριστική απ' ό,τι φαντάζεται...

    Πρόταση γάμου από την TV !





    Πρόταση γάμου από την TV !



    Οχι αυτό δεν θα γίνει στο πλαίσιο του ''Μην το πεις στη νύφη'' αλλά στην εκπομπή των Πούμπουρα-Βλάχου με τίτλο ''Πλάκα κάνεις''. Ολα θα ξεκινήσουν όταν μια κοπέλα αποφασίζει να κάνει πρόταση γάμου στον αγαπημένο της με την αρωγή των δύο παρουσιαστών...

    Οι δύο τους θα βρεθούν στο πλευρό της για να το ''σκηνοθετήσουν'' όσο πιο ωραία αλλά και χιουμοριστικά γίνεται.

    Η πρόταση θα πετύχει καθώς το αγόρι θα πει τελικά το ναι...Ολα αυτά θα τα δούμε σε μια από τις πρώτες εκπομπές του νέου προγραμμάτος στον ΑΝΤ1 το Μάρτιο.

    Ετοιμάζει την Πάττυ αλά Ελληνικά !


    Μετά τη ''Ζωή της άλλης'' και την αναμενόμενη ''Πρωτοβάθμια εξίσωση'', άλλο ένα δύσκολο όσο και ενδιαφέρον project ετοιμάζεται να αναλάβει ο δαιμόνιος σκηνοθέτης Δημήτρης Αρβανίτης : Την ''Πάττυ'' στην ελληνική της μεταφορά από το εξωτερικό...Aπό τις αρχές της σεζόν συζητιόνταν στο Mega, ήθελαν όμως πρώτα να δουν την ανταπόκριση της σειράς από τους τηλεθεατές...Τώρα που είδαν το τεράστιο ''ρεύμα'' της μικρής, αποφάσισαν να το προχωρήσουν με ''τιμονιέρη'' τον μετρ του είδους Αρβανίτη.

    Τώρα, ο σκηνοθέτης που αναμένεται σύντομα να ολοκληρώσει τη ''Ζωή της άλλης'', αναζητά ηθοποιούς για να στελεχώσουν το νέο του εγχείρημα ενώ αιχμή του δόρατος για την ''αναζήτηση'' αποτελεί η μικρή που θα ενσαρκώσει την Πάττυ.

    Βέβαια, το ερώτημα είναι αν μετά από την τόσο μεγάλη επιτυχία του αυθεντικού αν θα θέλουν οι τηλεθεατές να δουν το ακριβώς ίδιο σε ελληνικό ; Γιαυτό ακριβώς ίσως υπάρξουν και κάποιες βασικές αλλαγές χωρίς όμως να αλλάζει το βασικό κόνσεπτ. 

    Αλβανίδα το Next top model





    Αλβανίδα το Next top model

    Ημερομηνία: 21/02/2011

    Το περασμένο Σαββατο 19 Φεβρουαρίου λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι έγινε το τελευταίο γύρισμα του Next top model-μέσα σε απόλυτη μυστικότητα- για να υπάρξει καμία διαρροή του αποτελέσματος- το οποίο περιελάμβανε την συνάντηση των τριών κριτών και της Βίκυς Καγιά σε στούντιο στα Μεσόγεια...Οπως όμως είναι φυσικό, η διαρροή...έγινε και η νικήτρια με δόξα και τιμή είναι η αλβανικής καταγωγής Σιντορέλα...

    Το όνομα της νικήτριας αποφασίστηκε μετά από αξιολόγηση δύο φωτογραφήσεων (αυτής με φόντο το Βόσπορο στην Πόλη και της άλλης σε ενα δάσος στην Αθήνα) και της πασαρέλας στο σόου του Χριστόφορου Κοτέντου στις αρχές του μήνα...

    Τόσο η Τζένη Μπαλατσινού, όσο ο Χάρης Χριστόπουλος και ο Χριστόφορος Κοτέντος χαρίστηκαν στις τέσσερις κοπέλες και έκριναν σκληρά για τελευταία φορά. Η ''μάχη'' ανάμεσα στην Ευαγγελία, την Ιωάννα, την Ελενα και τη Σιντορέλα ήταν μεγάλη και όπως μάθαμε μια μικρή ανατροπή που έγινε στις τελευταίες δοκιμασίες των κοριτσιών έκρινε ποια θα είναι αυτή που θα φέρει τον τίτλο αλλά και θα κερδίσει το χρυσό συμβόλαιο με περίφημο πρακτορείο μοντέλων...

    Απογειώθηκε η "Ζωή"


    Απογειώθηκε η "Ζωή"
    Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 2.670.575 τηλεθεατές παρακολούθησαν χθες τη "Ζωή της άλλης" ανακηρύσσοντας πλέον το συγκεκριμένο πρόγραμμα σε σειρά-φαινόμενο για τα ελληνικά δεδομένα αλλά και για την Prime time ζώνη... Οι εξελίξεις της σειράς καθήλωσαν στις τηλεοράσεις τους πάνω από το 1/5 του ελληνικού πληθυσμού κάνοντας τους συντελεστές της σειράς αλλά και τα στελέχη του Mega να ανοίγουν σαμπάνιες με την επιλογή τους να βάλουν στη σειρά στη "δύσκολη" βραδινή ζώνη... 

    Tα Oscar ξανά στη Νοva



    Eίναι θεσμός εδώ και 14 χρόνια η απονομή των βραβείων Οσκαρ από τη Nova... Έτσι και φέτος σε απευθείας σύνδεση με το Kodak Theatre του Los Angeles στις 27 Φεβρουαρίου, η μετάδοση θα ξεκινήσει στη 1:00 τα ξημερώματα για να παρακολουθήσετε τις αφίξεις των διάσημων καλεσμένων. Θα ακολουθήσει στις 02:00 πμ το OSCAR Pre-show και τέλος στις 03:30 πμ η Τελετή Απονομής με παρουσιαστές το λαμπερό δίδυμο Αν Χάθαγουεϊ και Τζέιμς Φράνκο, ο οποίος είναι και υποψήφιος για το Οσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου για τη συμμετοχή του στην ταινία "127 Ώρες".

    "Χλιαρή" έναρξη



    "Χλιαρή" έναρξη 
    Απλά ικανοποιητικά ήταν τα νούμερα τηλεθέασης της καινούριας σειράς του ΑΝΤ1 "Steps" που έκανε χθες πρεμιέρα, συγκεντρώνοντας μέσο όρο 15,4%. Το πρόγραμμα που ασχολείται με τις περιπέτειες των σπουδαστών μιας σχολής παρασταστικών τεχνών φαίνεται πως δεν κατόρθωσε τουλάχιστον στην έναρξή του να συγκινήσει τόσο τους τηλεθεατές.

    O Δανέζης στη Λιβύη



    Το Mega και η "Εμπόλεμη ζώνη" δεν θα μπορούσε να λείπει απο τα γεγονότα που συγκλονίζουν τις τελευταίες ημέρες τη Λιβύη. Ο γνωστός δημοσιογράφος μαζί με τον εικονολήπτη της εκπομπής, Άρη Βιτάλη βρίσκονται εδώ και κάποιες ώρες στη Βεγγάζη, ταξιδεύοντας με το ελληνικό πλοίο ''Hellenic Spirit''. Εκεί ο δημοσιογράφος θα ετοιμάσει μια αποκαλυπτική εκπομπή, η οποία αναμένεται να προβληθεί μέσα στο Μάρτιο. 

    Ποια είναι η "Μαρία";



    Μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν η "Κορίνα η αγριόγατα", τώρα την θέση της πήρε η "Μαρία άγγελε μου" που από την πλευρά της - όπως άλλωστε και η προκάτοχος της συνεχίζει τις ανατροπές στην πρωινή ζώνη τερματίζοντας στους πίνακες τηλεθέασης ενίοτε ακόμα κι δεύτερη στα νεανικά κοινά. Για να γνωρίσουμε, όμως, καλύτερα την Μαιτέ Περόνι Μπεορλεγκουί... Η ηθοποιός γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου 1983 στην Πόλη του Μεξικού μεγάλωσε όμως στην Γκουανταλαχάρα αφού η εργασία του πατέρα της Χαβιέρ ανάγκαζε την οικογένεια να μετακινείται συχνά. Έχει δύο μικρότερα αδέλφια, τον Αντόλφο και τον Φρανσίσκο και η τηλεοπτική της καριέρα ξεκίνησε έντεκα ετών όταν πήρε μέρος σε τηλεοπτικές διαφημίσεις.

    H τέχνη αντιγράφει τη ζωή

    Σε ποιά περίπτωση θα συμβεί αυτό; Μα στην περίπτωση του Δάνη Κατρανίδη που θα κάνει έναν ιδιαίτερο ρόλο στη νέα σειρά του Mega "Μπαμπαστρουμφ" που του ταιριάζει γάντι. Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον πατέρα του ήρωα που θα παίξει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο οποίος δεν θα θυμίζει και πολύ έναν μπαμπά όπως τον έχουμε συνηθίσει... 

    Γάμος Λουκά - Νόρας! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο πολυαναμενόμενος γάμος των "Μυστικών" θα είναι σύντομα γεγονός στις οθόνες μας από το Mega... Λουκάς και Νόρα ενώνονται με τα δεσμά του γάμου σε ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό με όλη την παρέα να βρίσκεται εκεί συγκινημένη για να ευχηθεί τα καλύτερα στο ζευγάρι. Δείτε μερικές αποκλειστικές φωτογραφίες!



    Γάμος Λουκά - Νόρας! 
    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο πολυαναμενόμενος γάμος των "Μυστικών" θα είναι σύντομα γεγονός στις οθόνες μας από το Mega... Λουκάς και Νόρα ενώνονται με τα δεσμά του γάμου σε ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό με όλη την παρέα να βρίσκεται εκεί συγκινημένη για να ευχηθεί τα καλύτερα στο ζευγάρι. Δείτε μερικές αποκλειστικές φωτογραφίες! 


    Αλλάζει μέρα !
    Κάτι ο ανταγωνισμός με τη Σίσσυ Φειδά στον ALPHA, κάτι που η Παρασκευή είναι δυνατή μέρα και η εκπομπή του Σπύρου Σούλη στον ΑΝΤ1 θα προβάλλεται από την Παρασκευή 11 Μαρτίου στις 10 το βράδυ. Παρόλαυτα, ο απολογισμός των δύο σεζόν της εκπομπής με αριθμούς δείχνει ότι 27 οικογένειες (81 άτομα συνολικά) απέκτησαν από ένα ολοκαίνουργιο σπίτι, 124 άτομα δούλεψαν για να "μεταμορφωθεί" το κάθε σπίτι καλύπτοντας 2330 τ.μ. εσωτερικών χώρων και 821 τ.μ. εξωτερικών χώρων.

    Ξεκίνησε η αποστολή των εντύπων φορολογικής δήλωσης 2011
     18/02/11-11:47
    Ξεκίνησε από την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών η εκτύπωση και η αποστολή των εντύπων των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος του οικονομικού έτους 2011.  Φέτος για πρώτη φορά οι φορολογούμενοι που υποβάλλουν ηλεκτρονικά τη δήλωσή τους δεν θα λάβουν τα έντυπα της δήλωσης. Επίσης για όσους έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο, θα υπάρχει στη δήλωση ειδική σημείωση με το ποσό της οφειλής και κλήση για την...  

    Ορθότερη απεικόνιση αυτού του site
    επιτυγχάνεται με Internet Explorer 6.0
    και άνω και ανάλυση οθόνης 1024x768
      
    Πάμε Στοίχημα
    Εκπληκτικά Κέρδη!
    Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 23/01/2011     Το  "Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ&quo...
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΩΝ Σημαντικές αλλαγές στo site του Πάμε Στοίχημα σε πραγμ...
    Ενημέρωση παικτών
    1. Σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο Φ.Ε.Κ. 1590/11-8-2008 κεφ. 2 παρ. 11 και για ενημέρωση των πα...
     
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    EURO 2012 - ΝΙΚΗΤΗΣ ΟΜΙΛΟΥ
    [13/07/2010 - 01/07/2012]
    EURO 2012
    [13/07/2010 - 01/07/2012]
    ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
    [31/08/2010 - 29/05/2011]
    ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
    [31/08/2010 - 19/05/2011]
    ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
    [08/02/2011 - 19/05/2011]
    ΜΠΑΓΕΡΝ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
    [25/02/2011 - 26/02/2011]
    ΛΙΛ - ΛΥΩΝ
    [25/02/2011 - 27/02/2011]
    ΜΙΛΑΝ - ΝΑΠΟΛΙ
    [25/02/2011 - 28/02/2011]
    ΜΠΑΣΚΕΤ
    ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
    [12/10/2010 - 08/05/2011]
    NBA
    [26/10/2010 - 20/06/2011]
    ΓΙΟΥΡΟΚΑΠ
    [16/11/2010 - 08/05/2011]
    Δείτε τα γεγονότα των επομένων μηνών
    Ω/ΕΑΘΛΗΜΑ / ΠΑΙΧΝΙΔΙΔΙΟΡΓ.ΑΓΩΝΑΣ / ΕΚΠΟΜΠΗΣΤΑΘΜΟΣΒ.Σ.Ε.Σ.
    Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011
    02:15ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΡΓΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΟΛ ΜΠΟΪΣnovasports2
    03:30ΜΠΑΣΚΕΤΑΜΕΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ - ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣnovasports3
    14:00ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΓΕ2ΑΑΧΕΝ - ΧΕΡΤΑConn-x TV Sport
    15:00ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΕΒΕΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣΕΤ3
    16:00ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΙΤ2ΝΟΒΑΡΑ - ΒΑΡΕΖΕConn-x TV Sport
    16:00ΜΠΑΣΚΕΤΕΛΛΑΡΗΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥnovasports3
    16:30ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΓΕ1ΣΑΛΚΕ - ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗConn-x TV Sport
    17:00ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΓΠΓΟΥΙΓΚΑΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.novasports1
    17:00ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΓΠΕΒΕΡΤΟΝ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤnovasports7
    17:00ΜΠΑΣΚΕΤΕΛΛΜΑΡΟΥΣΙ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣΕΤ1
    17:00ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑΓΠΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΜΠΟΛΤΟΝnovasports6
    17:15ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΕΛΛΗΡΑΚΛΗΣ - ΞΑΝΘΗnovasports2
    17:15ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΕΛΛΚΕΡΚΥΡΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥnovasports4
    19:00ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΙΣ1ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΣΕΒΙΛΛΗConn-x TV Sport
    19:30ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΓΕ1ΜΠΑΓΕΡΝ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤConn-x TV Sport
    19:30ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΕΛΛΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣnovasports2
    22:00ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΓΑ1ΜΠΟΡΝΤΟ - ΟΣΕΡnovasports1
    23:00ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΙΣ1ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣΣΚΑΪ