sas aresei to blog auto?

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Black Mamba: Ο Ροντρίγκεζ σκηνοθετεί τον Κόμπι Μπράιαντ!


Black Mamba: Ο Ροντρίγκεζ σκηνοθετεί τον Κόμπι Μπράιαντ!

Online 15:45 25/2
Text SizeΜεγαλύτερα ΓράμματαΜικρότερα Γράμματαmail toΕκτυπώστε το ΑρθροShare6
Ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ θαυμάζει το φίλο του, Κουέντιν Ταραντίνο και δεν το κρύβει. Αν το φονικό φίδι black mamba θύμισε μέχρι σήμερα στους σινεφίλ το προσωνύμιο της Ούμα Θέρμαν “Kill Bill”, στο εξής θα μας παραπέμπει στο σούπερ σταρ μπασκετμπολίστα Κόμπι Μπράιαντ, τον οποίο ο Ροντρίγκεζ σκηνοθέτησε στο νέο σποτάκι της Nike (μας έχει συνηθίσει στις κινηματογραφικές διαφημίσεις), όπου στρατολόγησε επίσης τους Μπρους Γουίλις, Ντάνι Τρέχο και Κάνιε Γουέστ.

Με το χαρακτηριστικό του στιλ ο σκηνοθέτης, ο οποίος εμφανίζεται στο σποτ περιγράφοντας τη υπόθεση στον Κόμπι, δημιούργησε ουσιαστικά μια εξάλεπτη μικρού μήκους ταινία με τον αθλητή να μας συστήνει στο alter ego του μέσα στο γήπεδο, το επιθετικό Black Mamba, που προστατεύει με πείσμα και αποφασιστικότητα υπερήρωα το μπάσκετ από όσους επιχειρούν να το καταστρέψουν. Η πολυαναμενόμενη στους φιλάθλους ταινία είναι μια παραγωγή της Nike Basketball και προβλήθηκε για πρώτη φορά πριν από τρεις ημέρες, κυκλοφορώντας πλέον ελεύθερα στο διαδίκτυο.

Σημειωνουμε ότι πρόσφατα ο Κόμπι Μπράιαντ έγινε ο πρώτος παίκτης μπάσκετ που αφήνει τα αποτυπώματά του στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ. Σε ειδική τελετή ο σούπερ σταρ των Λέικερς απέκτησε πριν από λίγες ημέρες τη δική του θέση στο «Chinese Theatre». Τα αποτυπώματα των χεριών και των ποδιών του τοποθετήθηκαν δίπλα σε αυτά του Κλαρκ Γκέιμπλ και της Μέριλιν Μονρό.

Αν ξενυχτάς με τους αγώνες της άλλης πλευράς του ατλαντικού, το σποτ είναι must, αλλά ακόμα και για όσους δεν ξέρουν από ασίστ και ριμπάουντ, το σχεδόν εξάλεπτο διαφημιστικό έχει κινηματογραφική υπογραφή και στιλ.

Α.Ν
  • Black Mamba: Ο Ροντρίγκεζ σκηνοθετεί τον Κόμπι Μπράιαντ!

Περισσότερα Άρθρα


    Δεν υπάρχουν σχόλια: