sas aresei to blog auto?

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Ποινή-πρόκληση: 1 αγωνιστική και 140.000 ευρώ πρόστιμο στον Ολυμπιακό!


σημειώθηκαν στο παιχνίδιΟλυμπιακός-Παναθηναϊκός το περασμένο Σάββατο 19 Φεβρουαρίου, η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ έλαβε αποφάσεις και μοίρασε τιμωρίες και πρόστιμα. Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στους Πειραιώτες για τη συμπεριφορά των οπαδών του και 140.000 ευρώ πρόστιμο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός!
Συγχωρέστε με οι απανταχού Ολυμπιακοί αλλά αυτή την ποινή την βλέπουμε και γελάμε. Κάποιοι σκεπτόμενοι «φθηνά τη γλυτώσαμε», άλλοι πάλι «μία αγωνιστική; Ούτε καν ρε» κι άλλοι «καλά μας δουλεύουν; Τι μία και κουραφέλαξα»; Εγώ ανήκω στην 3η και το γιατί είναι προφανές,. Η ποινή είναι για τα πανηγύρια αλλά εφόσον έχουμε το ποδόσφαιρο που μας αξίζει, έχουμε και τις ανάλογες ποινές, τους ανάλογους ανθρώπους να παίρνουν αποφάσεις.
Οι πλειοψηφούντες δικαστές θεώρησαν τα επεισόδια ως εκτεταμένα κι όχι ευρείας κλίμακας και η ποινή θα είναι και εφέσιμη. Σαν να λέμε η μία, μπορεί να γίνει και καμία; Ας σοβαρευτούμε λίγο. Καπνογόνα, κροτίδες, ντου οπαδών στο γήπεδο, επίθεση σε αντίπαλους παίκτες… παραγράφονται; Μήπως να τους πούμε κι ευχαριστώ που μπούκαραν στο γήπεδο και μας έδωσαν τροφή να γράφουμε;
Εκτός των παραπάνω, επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού 2 μηνών από τους αγωνιστικούς στον Τάσο Μητρόπουλο και χρηματικό πρόστιμο, την ίδια ακριβώς ποινή που «λούστηκε» κι ο Παναγιώτης Μαρινάκης. Με λίγα λόγια την νύφη πλήρωσε ο Βασίλης Τοροσίδης; Που αν και επίσης εφέσιμη ποινή, τιμωρήθηκε με 5 αγωνιστικές αποκλεισμό. Πάμε καλά; (ρητορική ερώτηση)!
Αναλυτικά η απόφαση:
Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του μασέρ κ. Π.Μαρινάκη στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σ΄ αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις κατά τα στο σκεπτικό ειδικότερα αναφερόμενα. Επιβάλλει Ι) στην εγκαλουμένη ΠΑΕ την χρηματική ποινή των εκατόν σαράντα χιλιάδων (140.000,00) ευρώ και τη διεξαγωγή ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές κατά πλειοψηφία, ΙΙ) στον β΄ εγκαλούμενο Π. Μαρινάκη (μασέρ) την απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και την χρηματική ποινή των δεκαπέντε χιλιάδων (15.000,00) ευρώ, ΙΙΙ) στον γ΄ εγκαλούμενο Τ. Μητρόπουλο την απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και την χρηματική ποινή των δεκαπέντε χιλιάδων (15.000,00) ευρώ».
*Την ποινή θα εκτίσει στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στις 06/03.
 Ποινή-πρόκληση: 1 αγωνιστική και 140.000 ευρώ πρόστιμο στον Ολυμπιακό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: