sas aresei to blog auto?

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011


«Προκλητική η απόφαση»

ΕΘΝΟΣΠΟΡ 25/2/2011

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα Easy Read !
Σισέ: Επιμένει να μηνύσει τον Μαρινάκη
Σισέ: Επιμένει να μηνύσει τον Μαρινάκη

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο ΠΑΟ μιλάει για πρόκληση, ο Σισέ μιλάει για παραμονή. Στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, στην οποία έχει προσφύγει για δυσφήμηση του αθλήματος, έχει εναποθέσει το «τριφύλλι» την ελπίδα για παραδειγματική τιμωρία του Ολυμπιακού και του προέδρου του Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς η επιβολή της ποινής μίας αγωνιστικής «κεκλεισμένων των θυρών» στον «ερυθρόλευκο» σύλλογο από την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, μόνο ως «χάδι» εκλήφθηκε στον ΠΑΟ, που σε ανακοίνωση αναφέρει: «Αποτελεί πρόκληση για το κοινό περί δικαίου αίσθημα.
Καταδεικνύει ότι κάτι στον τρόπο λειτουργίας και θεσμικής οργάνωσης του ποδοσφαίρου είναι τόσο λάθος που πρέπει να το αλλάξουμε αύριο κιόλας».
«Παραστάτης» της προσπάθειας του «τριφυλλιού» να αποδοθούν ευθύνες για τα επεισόδια που σημάδεψαν το ντέρμπι είναι ο Σισέ, ο οποίος ?πιθανώς? επηρεασμένος από τις εκδηλώσεις λατρείας του κόσμου δείχνει να ξανασκέφτεται την προειδοποίησή του ότι το καλοκαίρι θα φύγει από την Ελλάδα, όμως μένει αμετακίνητος ως προς τη θέση του να μηνύσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Τα στοιχεία της μήνυσης εκ μέρους του έχουν δοθεί σε δικηγορικό γραφείο και ίσως και σήμερα κατατεθεί.
Αλλωστε, ο Σισέ και οι Ζιλμπέρτο, Νίνης, Λέτο, Τζόρβας, Καραγκούνης, Κατσουράνης, αλλά και ο Φερέιρα στην προπόνηση της Τετάρτης έδωσαν καταθέσεις στους αστυνομικούς που τους επισκέφτηκαν, για όλα όσα έζησαν στο Καραϊσκάκη.
Τα «μέτωπα» που άνοιξε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τον Σισέ και τον ΠΑΟ επισκιάζουν αυτό της κάλυψης των 10 βαθμών από την κορυφή και ο Γάλλος φορ συναισθάνεται πρώτος την ευθύνη ανατροπής της βαθμολογίας και της ατμόσφαιρας.
Συγκεκριμένα, αναφέρει στο προσωπικό του μπλοκ: «Αγαπάω το ποδόσφαιρο και αυτός είναι ο λόγος που παίζω, όμως στις φωτογραφίες του παιχνιδιού φαίνεται πως αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Ο,τι έγινε, έγινε. Οι υπεύθυνοι θα πρέπει να πληρώσουν για τις πράξεις τους». Και εν συνεχεία βάζει τους αναγνώστες στο κλίμα του αυριανού αγώνα με τον Ατρόμητο: «Είμαστε διατεθειμένοι να επιβεβαιώσουμε τις καλές μας εμφανίσεις. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς που απομένουν. Ο Παναθηναϊκός είναι πάνω απ' όλα και είμαι υπερήφανος που φοράω τα χρώματα της ομάδας».
Στην ιστοσελίδα «aixmi.gr» o Σισέ συνεχίζει: «Μου είναι δύσκολο να πάρω θέση για ό,τι συνέβη στο ντέρμπι. Ισως γιατί πιστεύω πως θα δώσω αξία σε ανθρώπους που δεν την αξίζουν. Ανθρώπους που, για να περιγράψουν κάτι το διαφορετικό, χρησιμοποιούν ήχους ζώων. Κι απάντηση σε όλα αυτά είναι πάρτε τα παιδιά σας και πηγαίνετε στο γήπεδο».
Σε κανένα μήνυμά του δεν υπάρχει η αμετακίνητη θέση των προηγούμενων ημερών να φύγει, όμως απάντηση στο δίλημμά του ίσως βγάλει αύριο το βράδυ στο ΟΑΚΑ όπου ο κόσμος του ΠΑΟ προβλέπεται να δώσει «βροντερό παρών» ?γενική είσοδος 10 ευρώ? και ετοιμάζει να στείλει στον Σισέ ηχηρό μήνυμα παραμονής.
Αυτή την προσπάθεια την ξεκίνησαν πρώτα, όμως, τα παιδιά του «Ζάννειου ιδρύματος» που τον επισκέφτηκαν χθες στην προπόνηση και ξεδίπλωσαν ένα πανό που ανέφερε? «Τζιμπρίλ, είσαι ένας από εμάς. Μείνε μαζί μας. Παναθηναϊκός για πάντα».
Πάντως, ο Δημήτρης Γόντικας στις αλλεπάλληλες συναντήσεις που είχε χθες με συνδέσμους οπαδών ήταν κατηγορηματικός ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει ο Σισέ. Εχουμε ισχυρό συμβόλαιο». Ενώ ο μάνατζέρ του διέψευσε τα σενάρια περί συμφωνίας με την Μπλάκμπερν (ενδιαφέρεται και η Νιουκάστλ).
Και αν ο Σισέ μονοπωλεί το ενδιαφέρον των οπαδών, ο Δ. Γόντικας τους συνέστησε ηρεμία διαβεβαιώνοντάς τους πως η ΠΑΕ έχει ήδη ετοιμάσει τον φάκελο με τα στοιχεία του ντέρμπι και μαζί με τον Σισέ θα φθάσουν μέχρι τη FIFA, τους είπε αν είναι δυνατόν ούτε καπνογόνο να μην ανάψουν και κυρίως να περιφρουρήσουν το ΟΑΚΑ αποτρέποντας ενδεχόμενες προβοκάτσιες.
  • Στη Μλάντα Μπόλεσλαβ παραχωρήθηκε δανεικός έως τον Ιούνιο ο Ελίνι Δημούτσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: