sas aresei to blog auto?

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011


Αποχή στον ΠΑΟΚ!

 25/2/2011

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα Easy Read !
Σε αποχή από τις προπονήσεις προχώρησαν πριν από λίγο οι παίκτες του ΠΑΟΚ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις οφειλές της διοίκησεις προς τους ίδιους!
Αρνήθηκαν να συζητήσουν την απόφασή τους και σε προχώρησαν σε ανακοίνωση, με την οποία εξηγούν το σκεπτικό και τις θέσεις τους!
Να σημειωθεί ότι η κίνηση αυτή των παικτών δεν ήταν προγραμματισμένη, αλλά αποφασίστηκε την ώρα που ήταν συγκεντρωμένοι στα αποδυτήρια, λίγο πριν να βγουν για την προγραμματισμένη προπόνηση. Ταυτόχρονα, ούτε ο Θ. Ζαγοράκης ήταν ενημερωμένος...
Ολα αυτά, λίγες μόλις ημέρες μετά τη μεγαλειώδη εμφάνισή τους στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ για το Europa League!
Οπωσδήπτε η εξέλιξη αυτή εκθέτει ανεπανόρθωτα τη διοίκηση του Θ. Ζαγοράκη, ενώ καταδεικνύει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα, που αντιμετωπίζει -και- ο "Δικέφαλος του Βορρά"...
Η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών του "Δικεφάλου" έχει ως εξής...
«Εμείς οι ποδοσφαιριστές του Π.A.Ο.Κ. μετά από μεταξύ μας συζήτηση αποφασίσαμε να μην προπονηθούμε σήμερα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις καθυστερήσεις αρκετών μηνών στις πληρωμές δόσεων συμβολαίων, πριμ (σ.σ. περσινών του Ιουνίου) και διάφορων άλλων παροχών (σ.σ. από Σεπτέμβριο έως σήμερα).
Επίσης μ' αυτόν τον τρόπο συμπαραστεκόμαστε στους συμπαίκτες μας, εκείνους, κυρίως στους νέους ποδοσφαιριστές, που αντιμετωπίζουν σημαντικό οικονομικό πρόβλημα, λόγω των καθυστερήσεων αυτών. Από αύριο θα συμμετέχουμε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας

Οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ».
Διαφωνία και ψηφοφορία
Όπως αναφέρει το «paok24», οι παίκτες του ΠΑΟΚ περίμεναν να μοιραστούν την Παρασκευή (25/2) το ποσό των 600 χιλιάδων ευρώ που αφορά σε δόσεις συμβολαίων, πλην όμως τα λεφτά που δόθηκαν ήταν τελικά 410 χιλιάδες.
Και αυτό, γιατί για ακόμη μια φορά πληρώθηκαν πρώτα οι ξένοι της ομάδας, κάτι που ναι μεν το έχουν αποδεχθεί οι Έλληνες, πλην όμως και με δεδομένο ότι αρκετοί έχουν να πάρουν λεφτά από τον Σεπτέμβριο, υπήρξε αντίδραση.
Παράλληλα, δεν έχει ακόμη καταβληθεί το πριμ που (βάση συμβολαίου) προβλεπόταν για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο περσινό πρωτάθλημα, αλλά και κανένα άλλο για το φετινό.
Όλα αυτά, τέθηκαν επί τάπητος στα αποδυτήρια, μόλις ο Μάκης Χάβος ολοκλήρωσε την προβολή βίντεο και τέθηκε θέμα αποχής από την προπόνηση.
Πάντα σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «paok24», υπήρξε διάσταση απόψεων με τους ξένους να επιμένουν ότι δεν πρέπει να κάνουν προπόνηση λόγω οφειλών και τους Έλληνες να διαφωνούν.
Αυτοί, λοιπόν, ναι μεν ήθελαν να βγει ανακοίνωση, ώστε να γίνει γνωστό και προς τα έξω το θέμα, πλην όμως ήταν και της άποψης ότι η προπόνηση έπρεπε να γίνει κανονικά.
Τελικά, και με δεδομένη τη διαφωνία, το θέμα τέθηκε σε ψηφοφορία, με τους ξένους που αποτελούν την πλειοψηφία στο ρόστερ να είναι αυτοί που «πέρασαν» τελικά την άποψή τους.
Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι κάποια στιγμή ακούστηκε η άποψη ότι οι Έλληνες θα έπρεπε να κάνουν κανονικά προπόνηση (αν και αυτοί νοιώθουν περισσότερο τις συνέπειες του προβλήματος), πλην όμως τελικά αποφασίστηκε να μη γίνει κάτι τέτοιο, για να μη υπάρξουν φαινόμενα διάσπασης.
Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, μάλιστα, δεν άλλαξε παρά την παρέμβαση του Παντελή Κωνσταντινίδη που κάποια στιγμή βρέθηκε στα αποδυτήρια και είπε στους παίκτες ότι το πρόγραμμα των πληρωμών είναι δεδομένο και γνωστό και ότι δεν πρόκειται να αλλάξει είτε γίνει προπόνηση είτε όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: