sas aresei to blog auto?

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011


Ενας Ιταλός απέκλεισε τη Νάπολι

ΕΘΝΟΣΠΟΡ 25/2/2011

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα Easy Read !
Οι παίχτες της Βιγιαρεάλ πανηγυρίζουν με τον Ρόσι
Οι παίχτες της Βιγιαρεάλ πανηγυρίζουν με τον Ρόσι
Ενας Ιταλός, ο Τζουζέπε Ρόσι καταδίκασε σ' αποκλεισμό τη Νάπολι από τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς στο 45' πέτυχε το γκολ της νίκης της Βιγιαρεάλ με 2-1 στο «Μαδριγάλ». Το πρώτο τέρμα για το «κίτρινο υποβρύχιο» σημείωσε ο Βραζιλιάνος Νίλμαρ (43').
Οι Ναπολιτάνοι προηγήθηκαν στο 18' με τον Σλοβάκο μέσο Μάρεκ Χάμσικ, ενώ στους πανηγυρισμούς των οπαδών κατέρρευσε το προστατευτικό κιγκλίδωμα! Περίπου, πενήντα Ιταλοί έπεσαν στο έδαφος, αλλά τραυματίστηκαν ελαφρά μόνο τρεις. Στο 66' ο Ουρουγουανός φορ της Νάπολι, Καβάνι, σούταρε στο δεξί κάθετο δοκάρι. Στην Αγία Πετρούπολη, η Ζενίτ κέρδισε τη Γιουνγκ Μπόις με 3-1 (Λάζοβιτς 41', Σέμακ 52', Σιρόκοφ 76'- Τζεμάλ 21').
Στο 92' ο Μπιενβενί σούταρε στο δεξί κάθετο δοκάρι για τους «Μπόις». Στο 92' ήρθε η πρόκριση για τους Ρέιντζερς, που απέσπασαν ισοπαλία 2-2 από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο «Ζοζέ Αλβαλάδε» με γκολ του Αμερικάνου Μορίς Εντού. Οι «Τζερς» προηγήθηκαν με τον Ντιούφ (20'), ενώ για τα «λιοντάρια της Λισαβόνας» σκόραραν οι Πέδρο Μέντες (42΄), Ντιαλό (83'). Στο χιονισμένο Κίεβο, η Ντινάμο συνέτριψε την Μπεσίκτας με 4-0 (Βουκόγιεβιτς 3', Γιαρμολένκο 55', Γκούσεβ 64', Σεβτσένκο 74'). Στο «Ανφιλντ», η Λίβερπουλ, με τον Κυργιάκο βασικό, λύγισε τη Σπάρτα Πράγας με 1-0 (Κάιτ 86').

Δεν υπάρχουν σχόλια: