sas aresei to blog auto?

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Νέες φωτογραφίες-σοκ της Ριάνα μετά τον ξυλοδαρμό της από τον Κρις Μπράουν Πηγή: http://www.larisaout.gr/epikairothta-/item/1478-nees-fotografies-sok-tis-riana-meta-ton-ksilodarmo-tis-apo-ton-kris-mpraoun.html#ixzz1FAlQzQxc



Το Φεβρουάριο του 2009 η Ριάνα είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον τότε σύντροφό της Κρις Μπράουν. Δύο χρόνια μετά, η ιστοσελίδα mediatakeout.com κυκλοφορεί νέο φωτογραφικό υλικό δείχνοντας την βαρβαρότητα της επίθεσης που είχε δεχθεί η διάσημη τραγουδίστρια.
Η 21χρονη τότε Ριάνα ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον Κρις Μπράουν λίγο πριν εμφανιστούν μαζί στα βραβεία Grammy. Οι πρώτες φωτογραφίες της μετά το συμβάν έδειχναν τη Ριάνα να είναι άγρια γρονθοκοπημένη με μώλωπες στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα της.

022411_rihanna_battered_tmz_medium

Σήμερα, δύο χρόνια μετά την επίθεση και αφού ο Κρις Μπράουν καταδικάστηκε γι' αυτή του την ενέργεια σε 5 χρόνια φυλάκιση με αναστολή και 180 ημέρες κοινωνικής εργασίας στην πόλη του, τη Βιρτζίνια, κυκλοφορούν νέες φωτογραφίες αμέσως μετά την επίθεση, όταν η Ριάνα είχε πάει στο νοσοκομείο.

0224_rihanna_bn_mediaoutake_credit_medium

Η διάσημη τραγουδίστρια φαίνεται να έχει μώλωπες σε όλο της το πρόσωπο ενώ υπάρχουν πάρα πολλές πληγές στο εσωτερικό των χειλιών της. Το φωτογραφικό υλικό έρχεται να επιβεβαιώσει το μέγεθος της βίας που είχε υποστεί.

0224_rihanna_lips_mediaoutake_credit_medium


Νέες φωτογραφίες-σοκ της Ριάνα μετά τον ξυλοδαρμό της από τον Κρις Μπράουν

Δεν υπάρχουν σχόλια: